Annons
Annons

Akkurat i Stockholm utsedd till världens bästa ölkrog

Är du i Stockholm och vill dricka god bärs i helgen? Gå till Akkurat på Södermalm i Stockholm som blivit utsedd till "världens bästa ölkrog" av öl-communityt Ratebeer.

Oliver Beckman

Det är skillnad på öl och öl. Det vet alla. Så varför inte njuta av det bästa som finns i helgen? Ölrating-communityt RateBeer har utsett Södermalmskrogen Akkurat i Stockholm som det bästa ölstället i världen – efter att hundratusentals medlemmar har fått rösta på sina favoriter.

Annons

– Det är naturligtvis en stor ära men i det dagliga arbetet tänker man inte så mycket på det. Det är mest hårt jobb hela tiden, säger Stene Isacsson som driver Akkurat till Expressen-sajten Mitt Kök.

Akkurat har funnits i 20 år och har försökt behålla sitt goda renommé med att bara servera saker som de vet fungerar, de vill inte experimentera med en massa nyheter utan bara servera riktigt bra bärs, säger Isacsson och fortsätter.

– Jag tycker också att det kanske blivit lite väl mycket fokus på nyheter på senaste tiden. Alla vänder ut och in på sig själva för att hitta på nya fiffiga idéer. Det är naturligtvis jätteroligt men jag tror att det är viktigt att man jobbar på att få behålla gamla traditionella stilar också som t.ex frankisk Lager och traditionell Cask Ale.

Grattis till Akkurat, säger vi!

Annons

Dela (686)
Tweeta

Annons


Laddar