Alexander Skarsgårds supersuccé – fick fjärde filmpriset på kort tid

Prisregnet fortsätter för Alexander Skarsgård! I natt prisades han på Screen Actors Guild Awards.

Johanna Lejon  |  Publicerad 2018-01-22 09:28  |  Lästid: < 1 minut

En Emmy, en Golde Globe och nu – en SAG Award! I natt, svensk tid, prisades återigen Alexander Skarsgård i USA. Priset är faktiskt hans fjärde på kort tid – förutom att Skarsgård ju prisades på Emmy-galan och Golden Globe-galan fick han också pris för “Bästa manliga biroll” i en tv-film eller tv-serie under Critics’ Choice Awards i Los Angeles.

Men åter till SAG-statyetten… Det var alltså på film- och tv-galan Screen Actors Guild Awards under natten mot måndagen som Alexander Skarsgård återigen fick gå upp på scenen och ta emot ett pris för sin skådespelarinsats. Skarsgård fick priset för sin roll som den våldsamma hustrumisshandlaren Perry Wright i hyllade tv-serien Big Little Lies.

Alexander Skarsgård, klädd i smoking från Hugo Boss, skor från Tod’s samt klocka och smycken från Bvlgari passade på att driva med sig själv på scenen.

– Ja, that makes sense, sa han när han började sitt tal.

– Många har resonerat kring vem den största manliga skådespelaren är. Är det herr Robert De Niro (en av de andra nominerade till priset Skarsgård kammade hem)? Eller den långa killen från True Blood?

Se hela tacktalet nedan:

Foto Stella Pictures

Artikeln publicerades först på ELLE.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-23 08:46