Hoppa till innehåll

Nu kan du buda på Alexander Skarsgårds guldjacka (och 235 andra grejer) från Succession

Alexander skarsgård i succession.
Robin Åberg

Hundratals prylar och kläder från serien är till försäljning och vill du klä dig smygrikt har du chansen nu.

En av de senaste årens största tv-serier, HBO:s vassa drama Succession, följde den extremt rika familjen Roy och deras ständiga maktkamper. Vid sidan om allt drama blev även karaktärernas speciella stil kännetecknande för serien, något som kommit att kallas för quiet luxury och stealth wealth.

Seriens kostymör Michelle Matland berättade i en intervju med GQ att seriens karaktärer hör till de som ”har råd att välja att inte ha en enorm Gucci-logga på sin rumpa, om du förstår vad jag menar”. Inte minst kännetecknades denna smygrika stil av Kendall Roy’s egentligen anonyma svarta keps som går loss på runt 600 dollar.

LÄS OCKSÅ: Så snor du stilen av Kendall Roy i ”Succession”

Nu kan du som är ett fan av serien lägga beslag på både kläder och prylar som användes i serien. Just nu pågår en auktion hos det amerikanska auktionshuset Heritage Auctions med över 200 föremål, varav 91 plagg, från serien.

Foto: Heritage auctions.

Bland höjdpunkterna återfinns den guldiga bomber från japanska märket Needles som Alexander Skarsgårds karaktär bar i seriens fjärde säsong. För den som är på jakt efter nästa halloween-utstyrsel kanske den ikoniska (och läskiga) hundkostymen från seriens första avsnitt passar bättre.

Självklart finns det även en hel del kostymer och accessoarer att buda på, och mitt bland dessa Roman Roy’s t-shirt från Walmarts barnavdelning som just nu är uppe i 925 dollar. Även småprylar som karaktärernas passerkort och tidningar från serien går att buda hem. Du kan spana in några av höjdpunkterna från auktionen nedan. Du hittar resten här.

Foto: Heritage auctions.

Foto: Heritage auctions.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.