Allt går fel när Mariah Carey ska sjunga

Allting går inte alltid som planerat och det gjorde definitivt inte nyårsafton för Mariah Carey. Hennes uppträdande inför hundratusentals i New York blev ett fiasko – men superstjärnan tar det hela med ro.

Nanna von Knorring  |  Publicerad 2017-01-02 10:27  |  Lästid: < 1 minut
Foto: Jackson Lee / Splash News

Foto: Jackson Lee / Splash News

För Mariah Careys del började 2017 inte på bästa tänkbara sätt. Under nyårsafton uppträdde hon på Dick Clark’s New Years Rockin’ Eve på Times Square och hennes show var minst sagt kaosartad och hånad.

Sångerskan inledde med att sjunga Auld Lang Syne i otakt med musiken och när hon skulle ta sig ner till mitten av scenen för att sjunga sin hitlåt Emotions var fiaskot redan ett faktum. I stället för att sjunga med till musiken önskade hon i stället gott nytt år till publiken.

Det var hennes hörsnäcka som krånglade och Mariah Carey gjorde några tama försök till att sjunga med, men övergav sedan sjungandet till sin publik och gick i stället planlöst runt på scenen. Efter det drygt fem minuter långa uppträdandet lämnade artisten besviket scenen.

 

 

Efter uppträdandet twittrade Carey om fiaskot på scenen med en gif på sig själv och texten: ”Shit happens” – en kommentar som passar in lika bra på hela 2016 som på henne ”show”. Se hennes uppträdande i spelaren nedan.

Se Mariah Careys uppträdande här

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-01-03 15:58