Hoppa till innehåll

Årets hetaste film blev plötsligt ännu hetare – se nya bilderna från Tarantinos nästa rulle

De nya bilderna från Quentin Tarantinos kommande storfilm ”Once Upon a Time in Hollywood” ser utsökta ut.

Quentin Tarantino har en speciell plats i filmälskares hjärtan efter klassiker som Reservoir Dogs, Pulp Fiction och Inglourious Basterds. Nu är den hårda mästerregissören aktuell med sin nionde film – den första baserad på verkliga händelser. Trots att den gode Quentin skvalpat runt bland nazister och westernhistorier är hans kommande Once Upon a Time in Hollywood hans första film med verklighetsanknytning.

Har du inte dunderkoll på Once Upon a Time in Hollywood är det hög tid att skaffa dig nu. Filmen, som baseras på ”familjen” kring Charles Mansons sekt, som bland annat låg bakom mordet på Sharon Tate, Roman Polanskis dåvarande fru 1969, har samlat den kanske bästa casten det här decenniet. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie och Al Pacino i topprollerna, kryddat med Emile Hirsch (Into the Wild), Margaret Qualley (The Leftovers) och Kurt Russell (Guardians of the Galaxy) för att nämna ytterligare kvalitetsskådisar.

På förhand är känslan att ingenting, precis ingenting, tyder på att Tarantinos Hollywood-satiriska Manson-projekt kommer att bli något annat än en succé. Tillsammans med den avslutande delen i Disneys Star Wars-trilogi lär den diskuteras i termer av årets största – och bästa? – film när vi stänger 2019.

Nu har tidningen Vanity Fair fått privilegiet att hänga med backstage under inspelningen, vilket resulterat i ett gäng nya bilder från inspelningen (tack för det!). Och det mesta med bilderna är utsökt: alltifrån frisyrerna till den tidstypiska stilen ser på klarsvenska förbannat snyggt ut.

Visst sa vi att ingenting, precis ingenting, tyder på att Once Upon a Time in Hollywood inte blir något annat än en succé?

Se nya bilderna från Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood här!

Brad Pitt.
Foto via Vanity Fair.
Quentin Tarantino.
Foto via Vanity Fair.
Brad Pitt, Leonardo DiCaprio och Al Pacino i Once Upon a Time in Hollywood.
Brad Pitt, Leonardo DiCaprio och Al Pacino i Once Upon a Time in Hollywood. Jo man tackar. Foto via Vanity Fair.
Margot Robbie
Foto via Vanity Fair.
https://www.instagram.com/p/BtD5_BKhzet/
https://www.instagram.com/p/BmJOoNTn2CW/
https://www.instagram.com/p/BkiEh-bHt3_/

Once Upon a Time in Hollywood har amerikansk biopremiär 26 juli.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.