Hoppa till innehåll

Årets (hittills) bästa ljudnyheter i sex välljudande kategorier

Tekniknyheter 2022

Hör och häpna!

Trådlöst – Bang & Olufsen Beoplay EX

4 195 kr

Bang & Olufsen vet hur man tar betalt. I gengäld kan man alltid räkna med ståtligt premiumljud i lyxförpackning. Nya in-ear-lurarna Beoplay EX är inget undantag. Vattentät stjälkdesign, avancerad noise cancellation, användarvänlig touch-kontroll och extra stora element för imponerande ljudkvalitet är några av USP:erna.

Väldesignat – Bowers & Wilkins Zeppelin

7 999 kr

Bowers & Wilkins smått ikoniska designhögtalare Zeppelin från 2008 har fått ny luft under vingarna med trådlös funktionalitet, multiroom-kapacitet, stöd för röstassistenten Alexa och en ljuduppdatering i premiumklassen. Ett specialdesignat väggfäste finns också som tillval för alla audiofiler som värdesätter sitt hyllutrymme.

Brusreducerat – Sony WH-1000XM5

4 990 kr

Världens bästa brusreducerande hör­lurar har precis blivit ännu bättre. Sony WH-1000XM5:s nya avrundade form har begåvats med steglöst reglage och syntetiskt läder som sluter tätt om huvudet och avlastar trycket mot öronen, och de totalt åtta mikrofonerna gör ett särskilt bra jobb med brusreducering i mellanhög frekvens.

Portabelt – Marshall Emberton

1 795 kr

Andra generationen av Marshalls attityds­friska minihögtalare Emberton har uppgraderats med appstyrning, parkopplingsmöjligheter och en vässad batteritid på 30 timmar. När matchvikten på den IP67-klassade blutetooth-högtalaren landar på blygsamma 0,7 kg låter ljudet desto tyngre. Det perfekta resesällskapet på sensommarfestivalen.

Innovativt – Transparent Light Speaker

3 000 kr

Vad får man om man parkopplar en högtalare med en glaslykta? Årets mysigaste ljudnyhet, Transparent Light Speaker – en portabel glashögtalare med justerbart ljuselelement som designats för att efterlikna en levande låga och som anpassar sig efter musikens rytm. En riktig stämningshöjare var du än placerar den. Vi rekommenderar balkongen.

Sportigt – Sennheiser Sport True Wireless

1 490 kr

Att hitta sportlurar som inte ramlar ut under träning är alltid en utmaning. Sennheiser löser problemet genom att skicka med fyra par öronfenor och silikonpluggar i olika storlekar till sina nya sportlurar Sport True Wireless. IP54-klassning, högupplöst ljud och batteritid på upp till 27 timmar med ladd­fodral lockar också till köp.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.