Hoppa till innehåll

Avslöjat: Här är Zlatans privata Instagramkonto

Olle Arnell

Förutom det officiella Instagramkontot har Zlatan även ett privat Instagramkonto. Detta avslöjades i kvällens avsnitt av Breaking News.

Ikväll, måndag, hade Breaking News med Filip & Fredrik säsongspremiär på kanal5. Och man inledde höstsäsongen av Sveriges enda talkshow med en riktig, för att använda sportspråk, bomb.

På kontot IamZlatanIbrahimovic har vi vant oss med att få se reklam för hans egna klädmärke parfym och mobilspel, besked om när han byter klubb, och små filmer på hur hans rehab efter knäskadan går, bland annat. Men Zlatan har även ett privat Instagramkonto som han använder, enligt Breaking News.

I programmet bevisar Filip och Fredrik med redaktion detta genom att lägga ett pussel med vilka konton som finns bland LeifKihls följare. Leif Kihl följer dessutom Manchester United, Vitamin Well och kontot UFC på Instagram.

Under aliaset LeifKihl ska Zlatan hålla kontakt med sina vänner med sådant som inte är för offentligheten, och när Café går in och tittar på kontot ser vi mycket riktigt att bland andra Erkan Zengin och Alexander Östlund är konton som både vi och LeifKihl följer.

Café blev givetvis nyfikna på detta och började undersöka saken på egen hand. Vi bildgooglade den bild som kontot LeifKihl har på sitt instagramkonto. Google svarar med att det inte finns någon matchande bild, men däremot dyker två olika länkar upp.

Länk 1: Jimmy Durmaz är vän med kontot LeifKihl på Instagram. Se här!

Länk 2: Kontot Johnamatiello (Zlatans vän, piloten John Amatiello) följer LeifKihl och är alltså en av 22 stycken som blivit godkända. Vilka bilder man hittar när man scrollar en kort stund? Två privata bilder med Zlatan, en på restaurang Frantzén och en på stranden i vad som verkar vara Los Angeles. Du hittar de bilderna här och här.

Även två länkar till Zlatans kompis Svartzonkers Instagramkonto dyker upp, men här syns inte LeifKihls namn till. Säkerligen finns LeifKihl bland en av de över 600 lajksen på bilderna.

Vem är då Leif Kihl? Enligt Breaking News är namnet Kihl taget från Olof Mellbergs frus namn innan de gifte sig.

Breaking News uppgifter är inte bekräftade utan det hela hänger ihop genom, som det brukar heta, en rad indicier.

Breaking News sänds på Kanal5 måndag-torsdag klockan 22:00 i kanal5.

Uppdatering: Ca 10 minuter efter att Filip och Fredrik pratade om Leif Kihl i programmet har antal följare sjunkit från 22 till 12.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.