Annons
Annons

batmancomiccon4

Nästa år kommer Batman v Superman: Dawn of Justice – och ja, handlingen är precis vad det låter som.

Nu gör filmbolaget allt för att hajpa filmen. Under festivalen Comic-Con, som pågår för fullt i San Diego, visade man upp Batmans nya dräkt. Tidigare läkte det ut att Batman kommer att bära inte en utan två dräkter i nya filmen: den klassiska i läder, samt den nya kryptonit-tåliga dräkten som påminner om en modern riddarrustning.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

 

batmancomiccon2

Kejsarens Batmans nya kläder.

 

batmancomiccon5

I natt meddelade även Deadline att det kommer en ännu en ny Batman-film efter Batman vs Superman: Dawn of Justice. Ben Affleck, som spelar huvudrollen i nya Batman-rullen, kommer att vara nyckelpersonen i produktionen. Tillsammans med DC:s Geoff Johns kommer han att skriva manus till en fristående Batman-film. Dessutom kommer Affleck att regissera och spela huvudrollen. Något för ComicCon publiken att gnaga . Men det blir först efter att Affleck avslutat sin långvariga projekt med manusanpassning av Dennis Lehanes novell Live By Night.

Affleck gör rätt i att teama upp med Geoff Johns. Johns har väl så mycket serietidningscred en människa kan ha. Han ligger bakom Green Lantern, Aquaman, Batman, Justice League, The Flash och Superman. Han har även varit med och skrivit TV-serierna Smallville, Arrow och The Flash, samt Supergirl-project som han till grund för med Greg Berlanti för CBS.

 

Trailern för Batman v Superman: Dawn of Justice.

 

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

 

Tobias Ivarsson

* * *

Läs mer!

Beviset: du bränner mängder av kalorier när du är på festival

Så importerar du dina Spotify-spellistor till Apple Music

Kolla – här är tidpunkterna då svenskarna går in och nätdejtar

Annons

Dela (11)
Tweeta

Annons


Laddar