Barack och Michelle Obama söker praktikant

Dags att flytta till Washington? Ja, kanske ändå! Barack och Michelle Obama har nämligen utannonserat drömjobbet.

Johanna Lejon  |  Publicerad 2017-02-14 09:34  |  Lästid: < 1 minuter

Är din stora dröm att jobba för Michelle och Barack Obama? Grattis, nu har du chansen! I förra veckan kom nyheten om att paret Obama utlyst praktikplatser till sitt DC-kontor.

Ett mejl om praktikplatserna ska ha skickats till en rad unga människor som tidigare gjort praktik i Vita Huset. Den utlysta praktiken kommer att ske under tio veckor, från den 27 februari till den 16 juni.

Barack och Michelles relation verkar vara exakt så härlig som den ser ut på den här bilden.

I mejlet förklarar Obamas hur praktikanterna kommer att förväntas att göra “en mängd olika uppgifter, främst korrespondens”. Man får dock ingen information kring om praktiken är betald eller obetald. Enligt uppgift ska Obamas DC-kontor söka praktikanter som “kan ta initiativ, planera sin tid väl, har en stark känsla för detaljer, en god skrivförmåga och ett stort engagemang för public service”.

Sugen på tjänsten? Tyvärr finns det en liten, trist, detalj. Ansökningstiden har redan löpt ut. Sista dagen att söka var den 8 februari. Nu hoppas vi att de inte hittar en lämplig kandidat och utlyser praktikplatsen igen!

För två veckor sedan var paret på semester i Karibien och Barack körde avslappnad stil med kepsen bak och fram – du har väl sett de fantastiska bilderna?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 09:28