Hoppa till innehåll

Bästa låtarna, filmerna, serierna och böckerna 2020 enligt Obama

Barack Obama
Wilmer Gyllström

Nä, Barack Obama gubbade inte till sig det här året heller.

Året lider äntligen mot sitt efterlängtade slut. Tidigt 2020 brann det i Australien, Prins Harry och Meghan Markle valde att lämna monarkin och sen kom coronaviruset och vände världen upp och ner. Tja, det har hänt en del sjuka saker där här året som vi aldrig kommer att glömma. Men året har också inneburit att mer tid har frigjorts för att pyssla annat (eller kanske bara mer av det man annars gör).

The Queen’s Gambit, The Mandalorian, Tenet och inte att förglömma The Last Dance. Mycket tid över har det blivit för konsumtion av popkultur i år. Ja, det har sannerligen blivit en hel del musik, film, böcker och serier det här hemmasittaråret.

En som gillar konceptet med att summera året som gått i topplistor (vem gör inte det?) är USA:s förre president Barack Obama. Så även i år – och ex-presidenten har att döma av hans populära topplistor hållit sig à jour med samtiden även 2020. Den evigt unge 59-åringen har blandat kikat på alltjämt briljanta Netflix-serien Better Call Saul och lyssnat på Megan Thee Stallion och Bruce Springsteen – kika själv på hans noggrant kurerade listor nedan.

Sugen på fler summerande listor av popkulturåret 2020? Du hittar Cafés val av 2020 års 100 bästa låtar här och de bästa serierna här.

Bästa låtarna, filmerna, serierna och böckerna 2020 enligt Barack Obama:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.