Bekräftat: Så mycket kommer Disney+ att kosta i Sverige

Disney+

Hyggligt billigt om du väljer att teckna ett abonnemang innan 14 september.

Joakim Almén  |  Publicerad 2020-08-13 11:06  |  Lästid: < 1 minut

Disneys egen streamingtjänst Disney+ lanserades i USA i november förra året och lanseringen i Sverige har skjutits upp flera gånger. Men nu är det klubbat och klart: 15 september släpps den nya streamingtjänsten som erbjuder innehåll från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic.

Nu har Disney gått ut med priserna för tjänsten i Sverige:

  • 590 kronor för ett årsabonnemang (motsvarande 49 kr/mån) om du tecknar ett abonnemang fram till och med 14 september.
  • Ordinarie pris är 69 kronor per månad (alernativt 689 kronor för ett år) om du tecknar ett abonnemang från och med lanseringsdagen 15 september och framåt.

Vid lanseringen kommer bland annat den hyllade, Emmy-nominerade Star Wars-serien The Mandalorian (yes, serien där Baby Yoda gjorde entré och blev ett globalt meme-fenomen) att finnas tillgänglig.

Den hyllade Jon Favreau-serien ”The Mandalorian” får äntligen svensk streamingpremiär när Disney+ lanseras i Sverige 15 september.

Disney skriver också i ett pressmeddelande att tjänsten kommer att finnas tillgänglig på de flesta mobiler och tv-enheter, inklusive spelkonsoler, mediaspelare och smart-tv. Det kommer att vara möjligt att streama på upp till fyra enheter samtidigt och i Disney+ ingår också obegränsad nedladdning på upp till tio enheter. Precis som med Netflix kommer det vara möjligt för föräldrar att skapa barnprofiler med ett mer barnanpassat gränssnitt och innehåll.

Du kan läsa mer om tjänsten och teckna ett abonnemang till det hyggligt billiga årspris á 590 kronor via Disney+ hemsida.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-08-13 11:07