Hoppa till innehåll

Blogg på halvfart

På lördag ska det  absolut sista delarna av min kommande kokbok Texas BBQ lämnas till formgivaren och jag jobbar för närvarande dygnet runt – på dagarna med att vara pappaledig (jo det är ett jobb!) och på kvällarna med att skriva. Det betyder att denna blogg kommer vara lite eftersatt tills dess. Kanske, möjligtvis, kommer … Continued

På lördag ska det  absolut sista delarna av min kommande kokbok Texas BBQ lämnas till formgivaren och jag jobbar för närvarande dygnet runt – på dagarna med att vara pappaledig (jo det är ett jobb!) och på kvällarna med att skriva. Det betyder att denna blogg kommer vara lite eftersatt tills dess. Kanske, möjligtvis, kommer det dyka upp något, litet men om inte så vet ni vad det beror på. Okej?

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.