Café öppnar e-butik med höstens hetaste mode

Daniel Lindström två modeller

Café nylanserar Sveriges mest stilsäkra e-shop.

Joel Ågren  |  Publicerad 2020-10-23 14:49  |  Lästid: 3 minuter

Ett kurerat utbud av det bästa herrmodet just nu – tillgänglig direkt på Cafés sajt. Det är tanken bakom Cafés egen e-shop, som smyglanserades redan i våras och som nu sjösätts officiellt. I tjänsten, som utvecklats av svenska techbolaget Spotin, återfinns Café-favoriter som Adnym Atelier, Whyred, CDLP, Chimi Eyewear och CQP – och utbudet av varumärken och modenyheter växer ständigt.

– Cafés mål har alltid varit att ge våra läsare genuina tips och inspiration. Med Spotins nya lösning kan köpen ske direkt hos oss istället för att läsaren länkas vidare till andra sidor. På det här sättet kan vi skapa en bättre läsarupplevelse där läsaren kan få inspiration och lätt genomföra ett köp när de finner något av intresse, utan att avbryta läsningen, säger Cafés chefredaktör Kristofer Steneberg.

Genom så kallade ”spots” i det redaktionella flödet på sajten så kommer vi att kunna föra dig som läsare närmare det mode och de varumärken som vi lyfter fram här på Café. Hittar du något du gillar med en spot på är det bara att klicka på densamma. Därefter är det bara att välja storlek och fylla i betaluppgifter och vips så har du gjort ditt livs kanske bästa stilinvestering. Tjänsten, som Café är först ut med att lansera, öppnar upp för en ny form av e-handel där produkterna finns tillgängliga där ni som läsare hittar er stilinspiration. Möjligheten att shoppa direkt ur redaktionellt material som taggats med spottar skapar nya möjligheter för dig att få direktkontakt med varumärket bakom produkterna. Priset på kläderna är detsamma som på märkenas egna sajter. Det gäller även när varumärkena rear ut sina produkter. Dessutom får du tips på relaterade stilköp som vi tror kommer att falla dig i smaken.

– Det känns väldigt kul att kunna erbjuda Caféläsarna en kurerad multibrandbutik där vi själva har valt ut produkter som vi gillar. Smak är som bekant individuell, men du kan i alla fall lita på att vi på redaktionen har valt ut produkter som vi tycker är snygga och prisvärda, säger Daniel Lindström, modechef på Café.

Förutom spots i det redaktionella flödet så hittar du Cafés shop i den lilla rektangulära menyn längst ned till höger på sidan. Där hittar du alltid de senaste produktnyheterna från våra anslutna varumärken, och det går enkelt att sortera utbudet efter varumärke och teman. När du är nöjd med köpen är det bara att betala med Klarna direkt på sajten. Smooth, var ordet.

Cafés modechef Daniel Lindström är först ut med att välja ut sina höstfavoriter ur den nyöppnade e-butiken. Trevlig shopping!

Kavaj från Adnym (Rasha jacket)

”Dubbelknäppt, oversizad kavaj i matig ull från Café-favoriten Adnym som går lika bra att ha som jacka, med en stickad tröja under. Superfin!”

Byxor från Adnym (Alo P 201 smoke black)

”Något kortare byxor med lös siluett, frontveck och lagom med häng i grenen. Ett superfint mellanting mellan kostymbyxa och chinos från Adnym. Dressat, men ändå casual, och ett bra alternativ till jeans.”

Skjorta från Whyred (Serge bolt printed shirt)

”Whyred känns extra kul att följa nu när designern Jessy Heuvelink har tagit över designrodret. Den här svarta skjortan i viskos andas dressat 70-tal och rock n roll, med en lite smalare passform.”

Skor från CQP (Racquet Sr classic)

”En dressad, minimalistiska sneaker från svenska CQP som passar till både kostym och jeans. En riktig kvalitetsprodukt, baserad på den klassiska tennissiluetten, med bra valuta för pengarna.”

Jeansjacka från Whyred (Trucker denim jacket)

”Klassisk jeansjacka från Whyred i en fin vintage-tvätt. Passformen är något kortare och tajtare än vad man kanske är van vid, vilket gör den perfekt att använda som mellanlager under exempelvis en rock.”

Väska från Baron (Computer tote black canvas)

”Rymlig och elegant datorväska i svart canvas från anrika svenska accessoarmärket Baron. I den här väskan får du plats med det mesta du behöver för en jobbdag på stan.”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-10-24 13:05