Hoppa till innehåll

Café väljer: Semesterns mest uppkopplade reseprylar

Hörlurar, väska och Powerbank

Packa smart i sommar.

Powerbank från Mophie

Att ladda ur telefonen är aldrig kul. Att göra det på semestern kan vara rent för­ödande. Med Mophies magsafe-kompatibla Snap+ Juice Pack Mini knäpper du fast batteripacket på baksidan av din iPhone och bättrar på batteritiden utan vare sig sladd eller bekymmer. En medföljande adapter gör den även kompatibel med andra smartphones. 449 kr. 

Väska från Horizn Studios 

Att resa smart förutsätter ett hållbart bagage. Tyska Horizn Studios funktionella kabinväska M5, tillverkad i återvunnen termoplast, rymmer 33 l weekend-packning, en vattentålig frontficka för laptop och, framför allt, en integrerad och avtagbar powerbank på 10 000 mAh som är godkänd av samtliga flygbolag. Stilrent, smart och stryktåligt. 4 800 kr.

Surfplatta från Apple 

Varför släpa med datorn på semestern när det finns surfplattor? Apples uppdaterade iPad Air är ett riktigt kraftpaket med
nya prestandahöjande M1-chippet som ger upp till 60 procent högre prestanda jämfört med föregående generation,
12 MP-skärmkamera med ultravidvinkel, blixtsnabb 5G och en storlek som sparar vikt och utrymme. Från 7 495 kr. 

Projektor från Samsung

Samsungs smarta lättviktsprojektor Free­style är storbildslugn i reseformat. Den blygsamma vikten på 830 gram gör projektorn enkel att packa ner och den flexibla designen gör att du kan projicera ditt Netflix-missbruk på vilken yta som helst och få vass full HD-kvalitet på  upp till en 100 tums skärmyta. Plus i kanten för inbyggd 360-gradershögtalare. 9 990 kr. 

Hörlurar från Bose

Aldrig är man väl i ett så skriande behov av ett par brusreducerande premium­lurar som i en lågfrekvent bullrande
flygkabin. Boses klassiska och nyligen uppdaterade QuietComfort 45-hörlurar erbjuder marknadens kanske bästa
brusreducering, svårslagen komfort, maffigt ljud och 24 timmars speltid på en enda laddning. 3 800 kr. 

Kamera från Leica

Låt dig inte luras av retrodesignen. ­Tekniken i Leicas nya kompakta supersystemkamera M11 är allt annat än daterad. 60 MP fullformatssensor, trippelupp­lösningsteknik och trådlös anslutning med wifi eller bluetooth är några av usp:erna, liksom den nya lätta topplattan i aluminium som begränsar bagagevikten till ett minimum. 90 800 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.