Annons

Sverigeaktuelle Charlie Sheen till Café: ”Jag förväntar mig ett kungligt mottagande”

Nästa vecka kommer Charlie Sheen till Stockholm för ett scensamtal. Cafés Emil Persson fick en exklusiv intervju med den ökände skådespelaren.

Emil Persson

24th Annual Elton John Academy Awards Viewing Party sponsored by Bvlgari, MAC Cosmetics, Neuro Drinks and Diana Jenkins held at West Hollywood Park. Pictured: Charlie Sheen Ref: SPL1238186 280216 Picture by: AdMedia / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

När Charlie Sheen senast gav sig ut på turné var anslaget tämligen hysteriskt. Det var 2011 och skådespelaren befann sig i ett upphöjt tillstånd av tumult – ett meltdown på expertnivå – där han konstant gick runt med mug shot-härjad blick och vad som måste beskrivas som tigerblodstourettes (han gastade om ”tiger blood” jämt och ständigt utan att någonsin definiera ordets betydelse).

Annons

Inte så vinnande, även om han själv ville beskriva förfarandet som just sådant.

Gilla Cafe.se på Facebook

Under de fem år som passerat sedan dess har Charlie Sheen städat upp sin akt, kommit ut som HIV-positiv och skördat många nya insikter på kuppen. Nu ger han sig därför ut på vägarna igen, den här gången för att låta sig intervjuas av andra. I London ska han sitta ner med Piers Morgan – och nästa vecka, onsdag den 15 juni, samtalar Charlie Sheen med journalisten Fredrik Strage på Stockholm Waterfront.

Café fick en exklusiv intervju med det kvällstidningarna nog hade kallat för Två och en halv män-stjärnan inför Sverigebesöket.

– Jag har aldrig varit i Stockholm tidigare och förväntar mig ett kungligt mottagande, säger Sheen. Det här har verkligen inget alls gemensamt med den där korkade turnén jag gjorde, utan detta är en väldigt avslappnad Q&A. Jag tror att jag har ett tillräckligt intressant liv, om jag pratar om det tillräckligt ärligt, för att människor ska vara nyfikna på det.

Charlie Sheen berättar att han vidtagit drastiska åtgärder för att få livet på rätt kurs igen: han har börjat träna mer, rensat rejält bland sina vänner (ingen får längre ta med sig en mobiltelefon in i hans hem, Better call Saul-style) – och framför allt sett till att krympa summan av laddlasterna.

– Jag tar inget av den där skiten längre. Visst, jag unnar mig en drink då och då, men inget supande, inga droger. Det har förlorat sin appeal. Plus att jag nu har en åkomma som kräver lite mer vård än vanligt.

Du måste bli selfieapproachad hela tiden. Alltså, hela tiden. Kan nästan inte föreställa mig en kändisselfie som skulle håva in fler likes än den med Charlie Sheen.

– Verkligen. Vi lever i selfiegenerationen – vilket jag hatar, för de flesta människor har inte tillräckligt långa armar för att hålla telefonen så långt bort att man kan få en bra vinkel. Huvudet ser tre gånger större ut på en selfie. Den grejen gillar jag inte.

Det finns selfiepinnar för det där.

– Jo, men körde inte någon sin selfiepinne genom en Van Gogh-målning nyligen?

Jag vet inte. Antagligen.

– Ja. Way to be aware, people.

En mycket längre intervju – där Charlie Sheen bland annat diskuterar HIV, feminism och kommande 9/11-filmen – publiceras i ett höstnummer av Café. Biljetter till scensamtalet på Stockholm Waterfront går att köpa på Shownight.

Annons

Dela (24)
Tweeta

Annons


Laddar