Hoppa till innehåll

Christofer Eldebrink är veckans bäst klädda på #cafestil

Tom Cehlin Magnusson

Självförtroende och förmågan att bära upp plaggen man har är viktigast för en bra stil menar Christofer Eldebrink, veckans bäst klädda på Café Stils Instagram-konto.

Christofer Eldebrink är namnet på den 21-åriga Strängnäs-bo som är veckans bäst klädda på vår Instagramsida, Café Stil. Med en attitydstinn streetwearstil bjuder Christofer på inspiration på sitt Instagramkonto, @eldebrinkherre.

eldebrink2

Christofer Eldebrink och sitt bästa klädinköp, en jacka från samarbetet mellan Supreme och The North Face.

Hur skulle du beskriva din stil?
– Skatefashion!

Vems stil inspireras du av (och varför)?
–Jag inspireras massvis av folket i min (och min kompis Karl Frantz) relativt nystartade streetwear-forum på Facebook – Loungen! Sedan inspireras jag även till viss del av streetwearikoner som A$AP Rocky och Ian Connor.

Vilket är ditt bästa klädköp på senare tid?
–Min Supreme x The North Face Expedition-jacka som jag jagat i över två års tid, haha.

Vilket är ditt sämsta klädköp på senare tid?
–Jag fick för mig att jag kunde rocka snapbacks så blivit ett par sådana tyvärr.

Vad är ditt bästa stiltips under sommaren?
–Försök aldrig för mycket. Smäll inte på dig vartenda plagg som är hypeat av folk på forum som The Basement och tro att det automatiskt blir en bra outfit. Självförtroende och förmågan att bära upp sina plagg är A&O.

Vad är ditt absoluta drömplagg?
–Min nuvarande heliga graal är Dries Van Noten’s ”Back Zip Moleskin Bomber” . Jag har älskat den sedan första gången jag såg A$AP Rocky bära den.

@cafestil är kontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Det här är Christofers senaste bild på Instagram – följ honom för snygg inspiration!

eldebrink3

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.