Cramby och Myllymäki med pop up-krog på Smaka på Stockholm

Den 2-6 juni är det dags för årets upplaga av Smaka på Stockholm – den 3 juni kommer Tommy Myllymäki, Jonas Cramby och Olle T Cellton att vara på plats med gemensam pop-up krog.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-05-13 12:28  |  Lästid: < 1 minut
cramby-myllymaki-cellton

Under de senaste åren har Kungsträdgården förvandlats till ett matmecka under en knapp vecka i juni. I år pågår matfestivalen Smaka på Stockholm mellan den 2-6 juni och bland myllret av restauranger och matbodar kommer Tommy Myllymäki (som nyligen utsågs till en av Sveriges bäst klädda män), Jonas Cramby och Olle T Cellton att ha en gemensam pop-up krog.

– Jag ser fram emot att äntligen få servera Stockholmarna lite äkta oautentisk mexikansk mat precis som man får den i Texas, säger Jonas Cramby i ett pressmeddelande.

De tre kockarna har valt en varsin rätt och kommer endast att finnas på plats den 3 juni. Så om du vill smaka någon av följande rätter är det det datumet du ska lägga på minnet.

Tommy Myllymäki: Krokett på grisfot, fläsklägg och blod med tryffel och sallad, en rätt som är en del av den varmrätt han tävlade med i 2014 års Bocuse d’Or-tävling.

Jonas Cramby: BBQ brisket tostada, en friterad majstortilla med guaccamole, frijoles refritos, rökgrillad brisket och queso fresco.

Olle T Cellton: Eton mess med sommarens frukter och bär.

De två varmrätterna kommer att kosta 85 kronor styck och efterrätten 60 kronor – eller 195 för alla tre. Rätterna har de tre kockarna hämtat ur sina respektive receptböcker.

Mer om mat från Café:

Jonas Crambys BBQ-skola – 8 recept på sommarens godaste grillmat

Tommy Myllymäki: ”Alla kockar har sjuk humor”

Jonas Cramby: Så gör du den perfekta hamburgaren

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar