Hoppa till innehåll

Den här videon visar att Stranger Things vore perfekt som anime

Markus Thörnhammar

Har du redan Stranger Things-abstinens efter att ha plöjt den tredje säsongen, då kan den här tecknade trailern lindra tomhetskänslorna.

Förra veckan landade den tredje säsongen av kioskvältarserien Stranger Things med buller och bång i streamingjätten Netflix utbud. Och den här säsongen är kanske den som frossar allra mest i det ljuva 80-talet och de åtta avsnitten svämmar över av filmreferenser och tidstypiska fenomen som rysskräck och Coca Cola-floppen New Coke.

Nu har Stranger Things-hajpen gett tecknade ringar på vattnet i form av en video som ger oss svaret på hur Netflix-serien skulle göra sig som japansk anime, kongenialt tecknad i en 80-talsinspirerad stil. Det vill säga: kanon!

Det är den amerikanska animeringsstudion Humouring the Fates som ligger bakom filmen ifråga. Det knappt två minuter långa klippet består av höjdpunkter från de två första säsongerna och ger snarast känslan att Netflix-serien är baserad på anime-versionen istället för tvärtom. Nu väntar vi bara på att en hel tecknad Stranger Things-säsong ska släppas.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.