Annons

Tävling: dofta som Zlatan – vinn en signerad Suprême-parfym

Vinn en signerad parfym från Zlatans andra doftkollektion, SUPRÊME.

Olle Arnell

zlatan-parfym

2015 lanserade Zlatan sin första doft ZLATAN. Parfymen som endast togs fram som herrparfym följdes sedan av Zlatans nästa doftkollektion, SUPRÊME, som finns i butik sedan juni i år och nytt för den kollektionen var att består av både en herr- och damdoft.

Parfymerna är framtagna tillsammans med en av världens främsta parfymörer, Olivier Pescheux (bild ovan) och här kan du läsa en längre intervju med honom.

Nu kan du vinna en 50ml SUPRÊME-doft från Zlatan – i signerad kartong. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan för att få både parfym och en autograf från Sveriges största fotbollspelare genom tiderna hemskickad till dig.

Vinn signerad Zlatan-parfym!

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook
Annons

Dela (36)
Tweeta

Annons


Laddar