Annons
Annons

Enkla tricket för att garanterat undvika GoT-spoilers

Är du trött på att mötas av spoilers i facebookflödet? Här är tjänsten för dig som är vill undvika alla spoilers från Game of thrones.

Erika Bergman


Äntligen är Game of Thrones tillbaka och snart kommer vartenda socialt medie fyllas av exalterade fans som diskuterar det senaste avsnittets utgång.

Är du rädd för spoilers? Här är räddningen! Friends of Thrones är vännen som hjälper dig när du verkligen behöver det. Tjänsten går ut på att alla spoilers från Game of Thrones omvandlas till något taget ur serien Vänner.

Annons

Det enda du behöver göra för att slippa spoilers för alltid är att installera Friends of Thrones på din webbläsare och vips så omvandlas alla citat, bilder och videoklipp från Game of Thrones till något från Vänner.

Vare sig det gäller Facebook, 9gag eller Youtube, ja du fattar. Bara du har det här tillägget installerat i din browser på den enhet du använder så slipper du spoilers. Genialt!

Perfekt för dig som inte vill få reda på att din favoritkaraktär dött när du scrollar i Facebookflödet morgonen efter avsnittet sänts. Nej, du blir nog inte särskilt chockad när ännu en karaktär avverkas men du kanske fortfarande vill bli förvånad över VEM som dör i alla fall.

På tal om Game of Thrones, du har väl inte missat GoT-stjärnans klockrena diss av Trump-supporterns tweet? Du hittar den här. 

 

Annons

Dela (4)
Tweeta

Annons


Laddar