Hoppa till innehåll

Zlatan lanserar två nya parfymer – se första bilderna här

Efter att Zlatan förra året släppte sin första doft ställer han nu fler flaskor på parfymhyllorna genom att lansera två nya parfymer – en för dam och en för herr.

zlatan-olivier-parfume
Zlatan och parfymören Olivier Pescheux är nöjda med dofterna de tagit fram.

Förra året lanserades Zlatans första parfym – som blev en stor succé. Nu lanserar Zlatan Ibrahimović Parfums inte bara en utan två nya dofter: Sûpreme Pour Homme och Sûpreme Pour Femme. Parfymerna är framtagna tillsammans med parfymören Olivier Pescheux, som tidigare gett oss sina bästa tips för hur man hittar rätt doft.

Båda dofterna beskrivs som fräscha, sportiga och somriga, trots att de har olika doftkaraktärer. Sûpreme Pour Homme riktar sig främst till män och har en dominerande citruston med inslag av maskulina tränoter.

”Sûpreme Pour Homme uttrycker Zlatans personlighet – avslappnad elegans, med ett modernt uttryck. Alltid maximal prestation, energi och kraftfull instinkt.” skriver Amazing Brands om parfymen.

Sûpreme Pour Femme som främst riktar sig mot kvinnor har en doft av bergamott, grön mandarin och vårpion.

– Så här vill jag att en kvinna ska dofta. Det har varit viktigt för mig att känslan skulle bli helt rätt. Sûpreme är en doft som gör intryck och som man minns. Det gillar jag, säger Zlatan själv.

zlatan-parfumes
Zlatan tillsammans med parfymören Olivier Pescheux.

Zlatan har tagit fram parfymerna tillsammans med Amazing Brands och parfymören Olivier Pescheux och de kommer att finnas till försäljning i butik från och med 25 maj.

– Jag gillar och respekterar människor som är riktigt bra på något, oavsett vad det är. Olivier är en skicklig hantverkare och en stjärna på sitt område. Jag litar också på min egen instinkt och smak. Min personlighet finns i varje droppe, säger Zlatan Ibrahimović i ett pressmeddelande.

Så mycket kommer parfymerna att kosta i butik:

Sûpreme Pour Homme EdT 100 ml, 699 kronor.

Sûpreme Pour Homme EdT 50 ml, 529 kronor.

Sûpreme Pour Homme Deostick 75 ml, 239 kronor.

Sûpreme Pour Femme EdT 50 ml, 529 kronor.

Mer läsning om Zlatan från Café:

23 gånger Zlatan var en vanlig skön kille i ditt kompisgäng

Philip söker jobb på Vitamin Well – då kommer Zlatan in och tar över!

Så doftar du rätt i 5 steg – enligt geniet bakom Zlatans parfym

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.