Hoppa till innehåll

Expedition: Brainstorming

Utan ett ens behöva fråga har jag redan fått in flera idéer på vilken sorts expedition jag borde ge mig ut på under 2011. Ni är då för underbara. Mathias föreslår till exempel att jag ska ro hela Göta Kanal. Peter föreslår en ”snakespedition” – en resa världen runt för att ”titta på en jävla … Continued

Utan ett ens behöva fråga har jag redan fått in flera idéer på vilken sorts expedition jag borde ge mig ut på under 2011. Ni är då för underbara. Mathias föreslår till exempel att jag ska ro hela Göta Kanal. Peter föreslår en ”snakespedition” – en resa världen runt för att ”titta på en jävla massa ormar” medan Fredrik föreslår att jag ska bege mig UNDER jorden på min expedition eftersom ”de flesta saker OVAN jord är upptäckta och utforskade.”

Alla är bra idéer men innan jag bestämmer mig tänkte jag att det kanske skulle kunna vara kul att anordna en så kallad ”brainstorming” här på bloggen? Så snälla, lämna era expeditionsförslag här nere i kommentatorsfältet – de kan vara hur dumma och orealistiska som helst. Kom ihåg att ALLA svar är rätt när man brainstormar!

Om jag använder något förslag vinner den personen så klart en plats på sponsorärmen på min sponsskaljacka! Försök få den dealen hos Fredrik Sträng eller Renata Chlumska om ni kan!

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.