Fixa alla VM-matcher i kalendern på mobilen med ett enda knapptryck

Lägg till alla matcher i Fotbolls-VM i Ryssland i din kalender i mobilen eller på datorn.

Slipp kryssa mellan tv-appar, tablåer, och din egen kalender – med ett knapptryck kan du lägga till alla matcher i VM i Ryssland i din kalender i mobilen.

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-06-11 15:50  |  Lästid: 1 minut

Om du bara ska se de svenska matcherna i Fotbolls-VM går det väl an, men vi är många som planerar våra dagar från den 14 juni till och med den 15 juli efter VM-matcherna. Så för att slippa synkronisera tv-appar och din ordinarie planering finns ett lätt sätt att inkorporera matchschemat i VM i din mobilkalender.

Det är Sky Sports som tagit fram tjänsten och allt du behöver göra är att klicka på en länk så läggs kalendern till i din mobil.

Lägg till alla VM-matcher 2018 i din kalender

Klicka på den här länken så ska matcherna läggas till i din telefon.

Om du stöter på problem har de även skrivit en guide till dig om hur du lägger till kalendern i Outlook 2010 eller senare, Google Calendar, på din iPhone, iPad, eller iPod Touch och på din Android.

Här hittar du hela guiden till detta supertips!

Fotbollsfest med Café!

Vi ser alla Sveriges matcher i VM på storbildsskärm utomhus mitt i Stockholm! Du som läser Café är givetvis varmt välkommen att kolla på matchen, ta en öl och våndas i 90 minuter tillammans med oss! GRATIS inträde, allt du behöver göra är att markera din närvaro på Facebook-eventet!

Välkommen, hoppas vi ses där!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-06-18 11:43