Folk sågar Playstation 5 på Twitter – tycker den ser ut som en wifi-router

Playstation 5

Är det en wifi-router, fläkt eller Sonys kommande pansarkryssare till konsol?

Joakim Almén  |  Publicerad 2020-06-12 12:05  |  Lästid: 2 minuter

Sent i går kväll avtäckte Sony äntligen sin kommande spelkonsol Playstation 5. Under en späckad presskonferens presenterades lanseringar av kommande spel ihop med presentation av Sonys nästa tv-spelsmaskin. Bland spelen märktes remasters av både GTA V och Demon Souls – men framförallt stack uppföljaren till ett av förra konsolgenerationens bästa spel – Horizon Zero Dawn – ut. Nya spelet heter Horizon Forbidden West ser ut att kunna bli något alldeles extra. Kika på trailern nedan och känn hur det VATTNAS i munnen inför nästa konsolgeneration.

Nåväl. Spelen i all ära, huvudnumret var trots allt Sony skulle visa upp själva konsolen Playstation 5. Efter i ett år ha matats av bilder på en konsolprototyp som ser ut som ett Star Wars-rymdskepp visade sig Playstation 5 inte alls se ut som den konsolprototypen spelutvecklare använt för att utveckla kommande spel till PS5.

Nä, istället är det en The Hives-kostymlik, svartvit futuristisk historia som är, ja, rätt snygg. Eller är det bara vi? Men även om majoriteten av reaktioner verkar vara i favör för Sonys nya konsoldesign finns det, som alltid, plats för Twitter-hån. För vill man vara frän i sitt omdöme ser den ju faktiskt också ut som en wifi-router. Eller varför inte som Barclays Center i New York.

Nedan följer ett axplock av de roligaste reaktionerna från Twitter.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-06-12 14:56