Första teasertrailern till Stranger Things säsong 3 är här

Det verkar som att vi får vänta tills sommaren 2019 innan den omåttligt populära Netflix-serien ”Stranger Things” är tillbaka med en tredje säsong.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-07-20 08:38  |  Lästid: < 1 minut

Stranger Things har blivit en Netflix allra största seriesuccéer. Mycket tack vare en nästan perfekt balanserad kombination av 80-talsnostalgi och The Goonies-flirtande skräckelement.

Efter att den första säsongen slog ned som en bomb för två somrar sen (ja, det är rimligt att använda uttrycket här – känslan var verkligen att serien kom bokstavligen från ingenstans) var Stranger Things-febern ett faktum. ”Har du sett Stranger Things?” var sommaren 2016:s näst vanligaste fråga efter ”Vilken level är du på i Pokémon Go?”.

Den andra säsongen av Netflix kassako kom kring Halloween förra året och nu har vi fått se de första rörliga tecknen från den tredje säsongen. I veckan lades en teasertrailer ut, där den lilla staden Hawkins har fått en egen galleria – The Starcourt mall – som tycks få en bärande roll i den nya säsongen. Karaktären Steve Harrington är dessutom tillbaka och verkar ha fått jobb på en glassbar i den nya gallerian. Härligt för Steve.

Att döma av teasertrailern kommer den tredje säsongen av Stranger Things nästa sommar. En lång och mödosam väntan alltså, men förhoppningsvis fortsätter serien att hålla sin tidigare höga kvalitet att väntan är värd det.

Mer film och serier från Café!

Joaquin Phoenix Jokern-film har fått titel och premiärdatum

Nya trailern till Queen-filmen är riktigt, riktigt pampig

Sons of Anarchy-spinoffen Mayans MC har fått premiärdatum – se nya trailern

Fått nog av fotboll? Här är sommarens nyheter på Netflix och HBO

Här hintar Game of Thrones-skådisen om seriens slut

Andrev Walden väljer årets 30 hetaste filmer 2018

Jokern toppar listan över de bästa filmskurkarna genom tiderna

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar