Nya trailern till Queen-filmen är riktigt, riktigt pampig

Efter att ha sett den nya trailern råder ingen tvekan om att ”Bohemian Rhapsody” lär bli årets stora musikfilm.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-07-18 09:00  |  Lästid: < 1 minuter

I 13 långa år har det pratats om att en film om det legendariska rockbandet Queen ska bli verklighet, men det var inte förrän förra sommaren som Queen-gitarristen Brian May bekräftade att inspelningen var ett faktum. I maj släpptes en första teaser-trailer till Queen-filmen Bohemian Rhapsody som lovade gott. Nu har vi äntligen fått den första riktiga trailern – som lovar ännu godare.

Det har varit mycket snack kring filmen, som har premiär den 31 oktober 2018, och speciellt om huvudrollsinnehavaren Rami Maleks likhet med det porträtterade originalet Freddy Mercury. Tidigare var Sacha Baron Cohen (som nu är aktuell med kontroversiella Who is America?) tilltänkt att spela Mercury, men han hoppade av på grund av ”kreativa meningsskiljaktigheter”.

I en intervju med Cinemacon har Rami Malek sagt att han först såg på rollen som en möjlighet att göra något riktigt stort i karriären, men att han minuterna efter att han tackat ja kommit på att det lika gärna kan bli en karriärdödare.

”Jag skojar inte. Om man inte gör det här rätt så blir det problem. Han [Freddie Mercury] är utan tvekan en av de största artisterna som någonsin existerat.”

Filmen kommer att handla om bandets tidiga år och leda fram till det historiska framträdandet på Live Aid 1985. Den nya trailern är pampigt flådig och speglar bandets musik utmärkt.

Vi gissar på att ni är lika taggade på Bohemian Rhapsody som vi är.

Se den nya trailern till Bohemian Rhapsody här!

Mer film och serier från Café!

Joaquin Phoenix Jokern-film har fått titel och premiärdatum

Fått nog av fotboll? Här är sommarens nyheter på Netflix och HBO

Andrev Walden väljer årets 30 hetaste filmer 2018

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-02 21:45