Annons

Så har karaktärerna i Girls förändrats sedan starten

Nu har det hänt – ”Girls” har gått i graven. Sista avsnittet har sänts och vi bugar och tackar för de här åren med ett bildspel som visar karaktärernas utveckling, från första till sista säsongen.

Sofia Börjesson

Vi har följt dem under fem kritiska år av deras liv. De har gått från identitetssökare i ett kaotiskt New York till att, i vissa fall, ha hittat sig själva och landat i något som liknar självacceptans.

Annons

Vi har varit med i deras ångest, på bröllop, genom hjärtesorg och följt deras karriärer. Vi har skrattat och gråtit med dem, och känt igen oss i dessa unga vuxna personers våndor och liv. Men nu är allting slut.

Gilla Cafe.se på Facebook

Sista avsnittet av Girls har sänts och nu påbörjas vår längtan och önskan efter att någon gör en Girls the Movie eller att Lena Dunham plötsligt säger ”Stopp! Jag ångrade mig, vi fortsätter”. Till dess får vi helt enkelt bara ta ett steg tillbaka och se hur karaktärerna har utvecklats genom åren. För nog har de utvecklats, var och en på sitt egna vis. I bildspelet ser du hur de såg ut i första och sista säsongen. Håll tillgodo!

Girls-karaktärerna då och nu:

9
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Annons

Dela (15)
Tweeta

Annons


Laddar