Hoppa till innehåll

Guns N’ Roses till Sverige 2017 – här är tweeten som avslöjar bokningen

Olle Arnell

Live Nation twittrade ut att bandet kommer till Sverige och Friends Arena. En tweet som sedan tagits bort.

Ryktena om att Guns N’ Roses spelar i Sverige under 2017 har florerat ett tag nu och de senaste dagarna har även affischer med bandets låttitlar satts upp runt om i Stockholm.

Bilden är lånad från sajten Festivalrykten där Magnus Olsson skriver att det troligen innebär att Guns N’ Roses kommer till Sverige nästa år och att han inte skulle bli förvånad om det annonseras den kommande veckan.

En tidsfråga innan det blir officiellt, alltså? Mer än så, faktiskt. Natten 2 december twittrade Twitterkontot Live Nation Sweden ut det här, där man alltså skriver att de första biljetterna släpps tisdag 6 december.

Tweeten togs senare bort och när Café ringer Live Nation vill de inte svara på frågor. ”Vi har inget att kommunicera om Guns N’ Roses” svarar personen i växeln och hänvisar till pressansvarige Kristofer Åkesson.

Det verkar helt enkelt som att bandet kommer till Sverige i sommar och att någon på Live Nation var lite väl trigger happy med att kommunicera nyheten. Nu väntar vi bara på att det blir officiellt – på riktigt!

UPPDATERING: Strax efter Cafés artikel blev det officiellt på riktigt – 9 december öppnar den allmänna biljettförsäljningen.

Med på turnén finns originalmedlemmarna Axl Rose, Slash och Duff McKagan för första gången sedan 1993.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.