Hoppa till innehåll

Haka på när Plura och Matgeek delar med sig av sina bästa grilltips

Plura grillar

Har du inget bättre för dig imorgon kan du – förslagsvis – sticka in huvudet på Youtube för att distanshänga med Plura och ”Matgeek” när de grillar.

Ständigt semi-aktuelle Plura är mer aktuell än på länge. Han gör comeback i årets komprimerade Så mycket bättre-säsong tillsammans med bland andra Markus Krunegård. Café tog nyligen ett snack med Plura om minnen från förra inspelningsvändan av Så mycket bättre, och passade på att få den tidigare Eldkvarn-sångarens bästa vin- och restaurangtips.

Och det är just mat som Plura, inte minst via supermysiga TV3-programmet Pluras kök, kommit att förknippas mest med utöver sin musikgärning. Det tar Youtube-fenomenet Johan ”Matgeek” Hedberg (oklart om han är på ”fenomen”-nivå, men vi säger så för nu) fasta på när han bjudit in Plura att livegrilla på Matgeeks Youtube-kanal imorgon klockan 17.

Tillsammans med Mats Hernström från Garage Bar i Höganäs och såsmärket Bull’s Eye ska de göra en livestreamad BBQ, där de gemensamt delar med sig av sina bästa grilltips och recept. Något som låter som ett hyggligt medialt fönster att hämta inspiration från inför grillsommaren 2020.

– Det ska även bli kul att få göra eventet med Plura, han är en karaktär av rang och kommer sätta en kul touch på liven!, Säger Johan ”Matgeek” Hedberg i ett pressmeddelande.

Plura och Mats Hernström från Garage Bar i Höganäs ska tillsammans med Johan ”Matgeek” Hedberg livegrilla på ”Matgeeks” Youtube-kanal imorgon onsdag 24 juni.

– Själva konceptet är inga konstigheter egentligen. Jag gillar ju BBQ och laga mat i TV har jag ju gjort förut. Däremot ska det bli intressant att se hur detta går när det är live, där har nog Johan bättre koll än jag, säger Plura i samma pressmeddelande om grillspektaklet.

Har du inget bättre för dig kan du alltså ratta in Matgeeks Youtube-kanal imorgon onsdag 24 juni klockan 17:00 för att grillhänga med Plura på distans.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.