Appen som ger dig ett sexpack på två minuter

Manly förser användaren med svällande biceps, frodig skäggväxt och coola tatueringar. Men kan appen fylla tomrummet du känner inombords?

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2018-11-19 11:14  |  Lästid: 1 minut

Att manipulera sin internet-persona på olika sätt tycks ligga i tiden. Härom veckan lanserade Carlings världens första digitala kollektion, samtidigt hade appen Manly runt 300 000 nedladdningar i oktober månad.

Manly slår mynt av 2010-talsmannens galopperande fåfänga och låter konsumenten visualisera sina mest ljusskygga fantasier om det egna utseendet. Bakom appen ligger en Beijing-baserad startup med det kongeniala namnet Alpha Mobile Limited. 

Manly är gratis att ladda ner, men de flesta av appens funktioner är emellertid låsta bakom en betalvägg. Den som till äventyrs vill förse sin internet-avatar med en man bun, ett rockigt pipskägg eller en tribaltatuering får alltså vara beredd att hosta upp några surt förvärvade ören.

För en stunds hjärndöd förströelse kan Manly säkerligen fylla en funktion. Att använda appens verktyg för att förbättra sin tinderprofil är däremot inte att rekommendera.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-11-19 11:20