Här är den efterlängtade trailern till Queen-filmen ”Bohemian Rhapsody”

Filmen om Queen, Freddie Mercury och Bohemian Rhapsody har fått en trailer.

Äntligen är den här, trailern som vi alla har väntat på. Filmen "Bohemian Rhapsody" kommer att handla om Queens tidiga år och leda fram till deras historiska framträdande på Live Aid, 1985.

Sofia Börjesson  |  Publicerad 2018-05-15 17:40  |  Lästid: 1 minut

I 13 långa år har det pratats om att en film om det legendariska rockbandet Queen ska bli verklighet, men det var inte förrän förra sommaren som Queen-gitarristen Brian May äntligen kunde säga att inspelningen var ett faktum. Och nu är det alltså klart att filmen Bohemian Rhapsody kommer att ha premiär den 2 november 2018.

Skådespelaren Rami Malek spelar Freddie Mercury i filmen om Queen och deras grandiosa komposition Bohemian Rhapsody. En roll som först var tilltänkt Sacha Baron Cohen, men som hoppade av produktionen på grund av ”kreativa meningsskiljaktigheter”.

I en intervju med Cinemacon har Rami Malek sagt att han först såg på rollen som en möjlighet att göra något riktigt stort i karriären, men att han minuterna efter att han tackat ja kommit på att det lika gärna kan bli en karriärdödare.

”Jag skojar inte. Om man inte gör det här rätt så blir det problem. Han [Freddie Mercury] är utan tvekan en av de största artisterna som någonsin existerat.”

Filmen kommer att handla om bandets tidiga år och leda fram till det historiska framträdandet på Live Aid 1985. I trailern får vi även se riktiga bilder på Freddie Mercury och de andra bandmedlemmarna i Queen.

Se trailern till Bohemian Rhapsody här

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-05-15 17:46