Här skolkar tonåringen för att spela med Bruce Springsteen

Bruce Springsteen är känd för en nära kontakt med publiken under sina konserter. Den här gången fick australiensiska tonåringen Nathan Testa dela scen med Bossen.

Jakob Adolfsson  |  Publicerad 2017-02-24 15:33  |  Lästid: 2 minuter

”Missade skolan, sitter i skiten, får jag spela låten Growin’ Up med dig?” stod det skylten som Nathan Testa höll upp när han stod i publiken på en Bruce Springsteen-konsert i Brisbane, Australien.

– Kan du den på gitarr, ställde Springsteen som motfråga till Testa.

Testa var inte sen med ett svar utan efter ett kvickt ja intog han scenen tillsammans med The Boss. Springsteens gitarrtekniker Kevin Buell utrustade honom med en gitarr.

Testa imponerade och delade till och med mikrofonen med Springsteen flera gånger. Rockstjärnan passade på att utbilda den unge aspiranten Testa i hur man använder en gitarr på bästa sätt.

– När jag var i din ålder skaffade jag min första gitarr, då insåg jag att det inte är hur du spelar den, utan hur du ser ut när du gör det, därför ställde jag mig framför spegeln och övade poser, sa Springsteen till Testa.

Han följde upp rådet med en praktiskt demonstration av diverse poser.

Vi får hoppas att Nathan Testas lärare hade överseende när han kom till skolan nästa dag.

Se hela klippet

Detta är dock inte första gången som Nathan Testa tar sig upp på scen med Springsteen. 2013 framförde en då 11-årig Testa låten Waitin’ on a Sunny Day.

Klippet nedan

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-24 16:22