Annons
Annons

zlatan2

Zlatan Ibrahimović släpper en parfym. Doften heter ZLATAN och ska vara en förlängning av Zlatan Ibrahimović själv, som varit noga med att parfymen både ska vara sportig och sofistikerad för att passa vid alla tillfällen.

* * *

”Tillsammans med några av parfymvärldens ledande aktörer lanserar Zlatan Ibrahimović ett doftvarumärke – Zlatan Ibrahimović Parfums.”

Annons

Varumärket har ett ben i parfymens huvudstad Paris och det andra i hans hemland Sverige, enligt utskicket. Första parfymen heter ZLATAN och släpps 12 augusti. Den ska vara inspirerad av Zlatans resa från förortens Sverige till hans nuvarande liv i Paris.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Vi har gjort ett fantastiskt jobb jag och mitt team. Vi har samlat de bästa för att skapa det bästa. Nu har jag en egen parfym som jag är mycket stolt över, säger Zlatan Ibrahimović.

zlatan2

”ZLATAN är en fräsch och citrusaktig eau de toilette med träiga aromatiska toner. Toppnoten är en blandning av bergamott, gräs och peppar. Denna kombination av doftnoter ger doften en tydlig fräschör. Hjärtnoten består av vit lavendel, lagerblad och marina ackord som ger parfymen en djupare karaktär. Den slutgiltiga och varaktiga basnoten består av olika träslag och läder, vilket gör att den passar på dagen såväl som på kvällen.”, skriver man i ett pressmeddelande.

Känner du igen bilderna från den här loggan?

zlatan23

En ledtråd:

zlatan

Foto: All over press

Zlatan skriver själv om parfymen.

 

Vad tror du, skulle du vilja lukta som Zlatan?

* * *

Mer Zlatan!

9 gånger Durmaz och Zengin har varit Zlatans absolut största fans

Zlatans 8 sjukaste skills på träning

Zlatans kung fu-mål på PSG:s träning 

8 fantastiska klipp du inte fick se i dokumentären om Zlatan 

Annons

Dela (122)
TweetaLaddar