Hoppa till innehåll

Här gör Little Jinder om Dannys låt Amazing – så att den handlar om knark

Sofia Börjesson

”Du är som knark, jag trillade dit, jag vet inte hur jag ens kom hit.” Så sjunger Little Jinder i sin tolkning av Danny Saucedos låt Amazing.

Foto: TV4
Foto: TV4

Danny Saucedo och Little Jinder blev nära vänner under Så mycket bättre, och det berättar även Josefine innan hon presenterar sitt låtval.

– Innan jag åkte hit var jag med om en lite jobbigt grej, och jag tyckte att det var jobbigt att vara runt människor som jag inte känner. Jag vill bara säga att jag har tyckt att det är så skönt att ha dig här, säger hon.

Låten Amazing var Dannys bidrag i Melodifestivalen 2013. Låten kom tvåa, efter Loreens Euphoria, och handlar om kärlek. Men i Little Jinders tolkning får låten ett annat fokus.

– I hans version är det bara en kärleksförklaring och jag har ju väldigt svårt för sådant – när det inte skaver eller finns något problem. Så jag gjorde en drogreferens rakt igenom hela låten, säger Little Jinder med ett skratt.

”Du är som knark, jag trillade dit, jag vet inte hur jag ens kom hit

Men jag vill bli högre, vakna till liv, jag vet det är fel, för intensivt

Jag trippar på dig, på allt som du gav mig

Hur säger man nej?Jag vill ju ha dig, för du är amazing”

Se Little Jinders tolkning här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.