Här kan du gå på Aperol Spritz-festival

Kan en gigantisk Aperol Spritz-bar, en vespa-karusell och en Aperol-färgad kanal vara något för er? Nu kan man besöka Aperol Big Spritz Social – en festival för att hylla sommardrycken.

 |  Publicerad 2018-06-04 13:15  |  Lästid: 1 minut

Det spelar ingen roll att Aperol spritz sannolikt sett sina dagar på toppen av trenddrinkslistan. Klart somrig är den, blandningen av den italienska aperitifen, prosecco och soda. Är du en riktig Aperol Spritz-fantast finns det också en perfekt festivalen för dig. Aperol Big Spritz Social är en festival helt tillägnad den klassiska sommardrycken. Evenemanget, som hålls i London, drog igång 31 maj och håller på fram till 9 juni.

Förutom Storbritanniens största Aperol Spritz Bar någonsin så utlovas även en Aperol-färgad kanal, en vespa-karusell och ett löfte om en oförglömlig kväll.

I evenemangslistan framgår att evenemanget handlar om att umgås och göra det mesta av den brittiska sommaren med dina kompisar. Förköpsbiljetterna är slutsålda, men det ska gå att köpa ytterligare biljetter på plats i Shoreditch.

Ta reda på mer om biljetterna här.

This Aperol Spritz festival is a dream for Aperol fans

This Aperol Spritz festival has a river of Aperol you can row on and the UK's biggest Aperol bar 😱🥂🍹Find out more: https://bit.ly/2I1w8C7

Posted by Cosmopolitan UK on Thursday, May 31, 2018

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

Dela på Facebook
Tweeta