Annons
Annons

Här sågar Hansel och Derek Zoolander Donald Trump i Saturday Night Live

Donald Trump fick sig en rejäl uppläxning i lördagens Saturday Night Live från inga andra än Hansel och Derek Zoolander. Även andra politiker och deras stil diskuterades under programmet.

Jonna Nordlund

https://www.youtube.com/watch?v=DAYgDUgsz00

Saturday Night Live gästades i lördags av de två hetaste herrmodellerna för tillfället, Hansel (Owen Wilson) och Derek Zoolander (Ben Stiller). De var däremot inte där för att prata mode utan om det som ”alla vill höra manliga modeller prata om” – politik, något som självklart resulterade i att de pratade om politikernas stil.

Annons

– Hilary påminner mig om en av mina största modeikoner, Kim Jong-un, sa Derek Zoolander.

Att det gjorts ordentlig PR kring Zoolander 2 är en underdrift, allt från modevisningar till Blue Steel-selfies har figurerat i folks flöden under det senaste året. Nu har de kommit på ännu ett sätt att lyftas fram i media, genom att pika Donald Trump, något som för övrigt verkar vara väldigt populärt just nu. Även Bernie Sanders, Ted Cruz och Hillary Clinton fick sina kommentarer från radarparet, men endast Donald Trump blev sågad politiskt med de andra endast sågades, eller hyllades, för sin stil.

Om Zoolander 2 kommer vara mer politiskt vinklad än ettan återstår att se men vi vet redan att Benedict Cumberbatch kommer att spela en transperson i den nya filmen. Bara det!

Zoolander 2 har svensk biopremiär 12 februari.

Annons

Dela (51)
Tweeta

Annons


Laddar