Hoppa till innehåll

Här shoppar du bästa koreanska hudvården online!

Åhhh koreansk skönhet! När jag gästade Under Huden med Kakan diskuterade vi storheten i den koreanska skönhetstrenden och vi verkar inte vara ensamma om kärleken till denna. Även kallad K-beauty har den tagit västvärlden med storm och många skönhetsnördar har omfamnat den lätt omständliga men effektiva 10-stegs-rutinen. För den som inte vill handla på Ebay och vänta … Continued

Åhhh koreansk skönhet! När jag gästade Under Huden med Kakan diskuterade vi storheten i den koreanska skönhetstrenden och vi verkar inte vara ensamma om kärleken till denna. Även kallad K-beauty har den tagit västvärlden med storm och många skönhetsnördar har omfamnat den lätt omständliga men effektiva 10-stegs-rutinen. För den som inte vill handla på Ebay och vänta veckor på osäkra paket som ofta fastnar i tullen finns det nu ett stort utbud av svenska hemsidor. Här är min topplista!

Skinid

Stort utbud av bland annat Dr.Jart+, Lindsay (prova modelleringsmaskerna!) och Wishing U.

glowid

Nördarnas favoritställe med Leejiham, Klairs och HYGGEE. Klairs har ett c-vitaminserum 2 die 4!

tokkitokki

Nylanserad hemsida med stort utbud av PureHeals, Missha och HolikaHolika.

Bangerhead

Blithe, Benton och Mizon hittar du här. För den som är nybörjare är Bentons sheetmask med snigelslem

eleven

Makalösa COSRX hittar du här med märken som HolikaHolika och Skin79. Massor av sheet masks till rimliga priser.

Sephora

En av de första leverantörerna av k-beauty i Sverige. Stort utbud av bland annat TonyMoly och västerländska tolkningar av den österländska mystiken i krämform.

 * * *

För en tid sedan fick jag prova en radda nya koreanska produkter från bland annat hypade märket Cremorlab. Jag tänkte att vi skulle kolla lite på vad som låg i påsen!

Aromatica Sea Daffodil Aqua Toner – en vegansk(!) toner som lugnar och hjälper huden med att återställa ph-balansen efter hårda rengöringsprodukter. Perfekt för alla hudtyper och särskilt känslig hy.

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga – oj oj oj, denna är en ny favorit! Detta är en tidssparande produkt då det är en kombinerad fuktkräm och serum. 60% viltskördad Chagasvamp (??) i snabbabsorberande krämhybrid som återfuktar, mjukgör och jämnar ut . Ger sån där riktigt fuktig look som koreanerna eftersträvar.

Cremorlab T.E.N Cremor Mineral Water

Ett återfuktande mineralvatten i mist-form för att lugna huden. Perfekt mellan masker (klart man gör mer än en mask åt gången!) och effektiv som setting spray ovanpå makeup. Liten förpackning som passar bra på resan.

LÄS MER!

Allt du vill veta om sheet masks

Kickstarta ansiktet med koreanska ansiktsmasker

Gustav testar: moderkaka, bigift och snigelslem

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.