Annons
Annons
himmel_vinjett
Annons
hh3 AGENT PROVOCATEUR

Att Sverige under 2007 blir fjärde land i Europa att få en egen Agent Provocateur
butik är så gränslöst mäktigt. Världens
snyggaste damunderkläder har hittills bara funnits i England, Frankrike och Tyskland.
Inte ens Milano har en egen affär.
hh5
SAXEN SVÄNGER IGEN

The Raptures Get myself into it och Scissor Sisters The other side visar att det finns fler grupper än Wham! som kan få en saxofon att svänga. 80-talets favoritblås är tillbaka och det var banne mig på tiden.
hh2
DÖDLIG FÅNGST

Discoverys dokumentärserie om Alaskas krabbfiskare är en orgie i känslor och action. Det sker i snitt ett dödsfall i veckan, men i gengäld kan fiskarna tjäna upp till 100 000 dollar på fem dagar. Andra säsongen startar 17 oktober.
hh7 MOBILDOP
Äntligen, äntligen har mobiltillverkarna fattat att det är fullständigt omöjligt att hålla reda på hur en K710i eller X820 ser ut. Först kom LG Chocolate, och snart lanserar även Nokia tele­foner med namn som faktiskt går att uttala.

helvete_vinjett

hh8
LOST

Är de fortfarande kvar på den där jävla ön?
hh6 PLAYSTATION 3
Inte nog med att Sonys superkonsol troligen
kommer att kosta 5 000 spänn i budgetutförandet, den redan försenade maskinen släpps dessutom inte 17 november
i Europa som utlovat. Återigen prioriteras japaner och amerikaner, medan vi får vänta till mars. Eller tills Sony får ordning på sin blåa laser.
hh4 BAKISPILLER
Senast i raden av nya magiska piller som ska ”bota baksmällan” åt oss är ReVigör. Kan vi inte bara en gång för alla enas om att det enda som botar baksmällan är att dricka vatten och att gå och lägga sig före klockan tolv.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar