Hollywoodstjärnans nya favoritplagg – så bär du träningsoverallen till jobbet

herrmode 2018 tracksuit

Såväl sportlegender som rappare – och nu skådisen Armie Hammer. Det råder inget tvivel om vilket som är kändisarnas favoritplagg just nu.

Martin Hansson  |  Publicerad 2018-01-30 13:29  |  Lästid: < 1 minuter

Flera sportrender från tidigare årtionden – som tennissneakers, track pants och träningsoveraller bl.a. – har fått en comeback i modets rampljuset efter att välkända rappare och streetstyle-profiler burit plaggen. Du är heller inte ensam om att skrattat åt Tony Sopranos favoritplagg, träningsoverallen, och samtidigt lovat dig själv att aldrig någonsin bära plagget när någon ser. Men de senaste åren har internationella modedesigners som Balenciaga, Gucci och Dolce & Gabbana gett det bekväma plagget (som sällan tidigare förknippats med en snygg stil) ny energi. Samtidigt som sportmodet de senaste säsongerna har närmat sig modemärkena mer.

Tack vare en betydligt smalare silhuett, en bättre passform och en logo-trend som modebranschen just nu aldrig tycks få nog av är tracksuiten ett av de trendigaste plaggen du kan bära just nu.

Det råder inget tvivel om att just träningsoverallen är skådisen Armie Hammers nya favoritplagg. Mellan röda mattan-premiärer och intervjuer världen över är tracksuiten det plagg som Armie Hammer tycks ha packat en resväska full med. Ljusblått, svart och rött är bara några av färgerna på träningsoverallerna, som Hollywoodstjärnan publicerat sig själv klädd i på sitt Instagram-konto senaste dagarna.
 
https://www.instagram.com/p/BeV9JrohK6R/
 
https://www.instagram.com/p/Bec1TXmhIHu/
 
https://www.instagram.com/p/BeafAt6BNqt/
 
https://www.instagram.com/p/BeiTYPOhKYd/
 
Mer herrmode från Café!

5 största modetrenderna för män våren 2018

Taylor Swifts pojkvän är Pradas nya ansikte utåt

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 13:57