Kanye West släpper två (!) nya album i sommar

Efter mycket spekulationer, mängder av artister som postat bilder på sig själva i Wyoming – och lång tystnad från huvudpersonen själv bekräftar nu Kanye att han släpper nytt album i juni.

Mikael Holm  |  Publicerad 2018-04-20 10:04  |  Lästid: 1 minut

Det är på Twitter som ”Ye” i natt annonserade att två nya album kommer ut. Dels ett soloalbum bestående av sju låtar som kommer att släppas första juni. Och dels ett album som han gjort tillsammans med Kid Cudi som kommer att släppas under deras gruppnamn som heter Kids See Ghost.

Det var två år sedan Kanye släppte ett album senast och det var det hyllade The Life of Pablo. Efter det har det varit tyst från megastjärnan. Det senaste man hörde var att han fick ställa in sin turné efter att frivilligt ha skrivit in sig själv på ett mentalsjukhus.

Efter det tystnade nästan allt kring Kanye. Han tog bort både sin Twitter och Instagram. Men efter ett tag började ryktena gå om ett nytt album. Kanye hade setts till i Wyoming och efter det kunde man se nästan hela hiphop-eliten lägga upp bilder från Wyoming och ryktena om ett nytt album tog extra fart.

View this post on Instagram

Astroturf

A post shared by flame (@travisscott) on

Med så många stora namn som kan vara delaktiga på ett eller annat sätt på det nya albumet finns det anledningar till att bli taggad. Speciellt när det gäller Kanye som alltid levererar känns det som!


Du vill nog också läsa:

Kanye West spelar in nytt album – på en bergstopp i Wyoming (?)

Efter Gayfish och Bound 2 – här är Southparks nya hån mot Kanye West

Kim och Kanye släpper barnkläder inspirerade av North West – se plaggen här


 

Dela på Facebook
Tweeta