Hoppa till innehåll

Höstens hetaste smyckestrend – kedjan

De senaste åren har utbudet av smycken för män breddats avsevärt. Märken som Le Gramme, Miansai och All Blues har visat att 2000-talets man är mer än Tors Hammare, Bismarck-kedjor och tumringar. För hösten visade bland andra Gosha Rubchinskiy en uppdaterad version av 90-talets mest älskade/hatade smycke – kedjan. Även kallad becknarlänk är detta smycke ett mångsidigt smycke … Continued

De senaste åren har utbudet av smycken för män breddats avsevärt. Märken som Le Gramme, Miansai och All Blues har visat att 2000-talets man är mer än Tors Hammare, Bismarck-kedjor och tumringar. För hösten visade bland andra Gosha Rubchinskiy en uppdaterad version av 90-talets mest älskade/hatade smycke – kedjan. Även kallad becknarlänk är detta smycke ett mångsidigt smycke som för tankarna till killar med tjocka sedelbuntar i bakfickan och kastar snabba blickar åt sidorna. Snyggast är en relativt tight kedja med diverse dop- och konfirmationssmycken och bärs till sweatshirt eller mönstrad skjorta.

 * * *

Duo, 80 kr, H&M

Säkerhetsmål, 1 800 kr, Valentino

Kedja, 898 kr, Hallbergs Guld

Hänge, 280 kr, Asos

Dubbelt hänge, 1 185 kr, Miansai

LÄS MER!

Bästa resekiten just nu

Matbloggarna du måste följa!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.