Annons
Annons

clarksonuppe

Jeremy Clarkson och hans två kollegor har lämnat Top Gear men ska göra en ny tv-serie om motorer för Amazon Prime. På Instagram la programledaren upp en bild från första inspelningsdagen som höjer fansen peppning inför programmet.

* * *

Det var i mars som populäre Jeremy Clarkson först stängdes av och sedan fick lämna Top Gear efter flera kontroverser, bland annat ska programledaren ha attackerat en av tv-programmets producenter.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Hans två kollegor framför kamerorna James May och Richard Hammond valde att sluta och tillsammans har de ett nytt motorprogram på gång för Amazon Prime. Där uppges budgeten vara hela 4,5 miljoner euro per avsnitt.

Först gladde Clarkson sina fans med en kryptisk tweet där han skrev om en speciell dag och det fick många att börja spekulera om programmet skulle börja spelas in.

Sedan kom bilden som bekräftade att inspelningarna är igång. På sin Instagram la Clarkson upp ett foto där han står bredvid sina kompanjoner James May och Richard Hammond framför tre bilar som troligen kostar en hel del pengar, en massa människor och två lastbilar.

With a skeleton crew, filming for Amazon Prime’s new motoring programme has begun.

Ett foto publicerat av Jeremy Clarkson (@mrjeremyclarkson)

 

Tobias Skagerström

Annons

Dela (50)
Tweeta

Annons


Laddar