Jack Blacks (du gissade rätt) tokiga karantänsdans är precis det vi behöver just nu

Jack Black

I nån mån är det skönt att få bekräftat att Jack Black fortfarande är samma gamla Jack Black.

Jonas Fiskáare | Foto: Getty & Instagram  |  Publicerad 2020-04-03 16:02  |  Lästid: < 1 minut

Livet i karantän kan se väldigt olika ut. Vissa binge-kollar Tiger King eller Youtube-klipp, andra försöker komma i form till beach 2020 (om det nu är aktuellt) medan andra går loss och bakar surdegsbröd (hur många bananbröd tål Sverige?). Hollywood-skådisen Jack Black har ägnat tiden till nåt helt annat – med att jobba på sina dansmoves. I veckan gjorde nämligen 50-åringen en bejublad debut på Tik-Tok där han bjöd på en galen dansshow.

I videoklippet visar Black prov på taktkänsla och kreativitet samt en klädsam portion självironi när han släpper loss hemma på tomten. Outfitten, enbart beståendes av ett par tajts, Western-hatt och cowboy boots, adderar en extra krydda till det hela.

Klippet har fått minst sagt varma reaktioner. Så här långt har 348 tusen likes och knappa sju tusen kommentarer. Vanlisar och kändisar tycks överens om att detta – det är vad vi behöver nu. Den ständigt (enligt vissa, eller många, allt för) entusiastiske komikern och talk show-programledaren Jimmy Fallon är tagen och skriver följande:

”Holy no. Just perfection. Nailed it. I didn’t even see the hat come off.”

Black har inte bara ägnat tiden i karantän åt att bättra på sina danssteg. I klippet nedan visar han även prov på sina talanger som modell.

Än så länge är det oklart om vi kommer se honom på catwalken i framtiden. Är du av åsikten av att ett gott skratt är det bästa botemedlet mot pandemin (ja, inte sjukdomen i sig då, utan av depressionen som åtföljer den) är Jack Blacks Instagram-konto en välfungerande kur i dessa tider.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-04-03 16:02