Hoppa till innehåll

Jakten på Cramburgaren: Del 4

I helgen tog jag potatisfrallorna jag bakade förra veckan och åkte ut till landet för att testa en idé jag umgåtts med ett tag: nämligen att uppfinna en en egen ribsburgare. Jag menar ribs är ju gott och det är ju hamburgare också – så borde inte en ribsburgare bli superdupergott? Det blev det, naturligtvis, … Continued

I helgen tog jag potatisfrallorna jag bakade förra veckan och åkte ut till landet för att testa en idé jag umgåtts med ett tag: nämligen att uppfinna en en egen ribsburgare. Jag menar ribs är ju gott och det är ju hamburgare också – så borde inte en ribsburgare bli superdupergott? Det blev det, naturligtvis, men någon Cramburgare är det ändå inte. Så sökandet fortsätter. Men vill ni testa ribsburgaren själva så hittar ni både recept på wet ribs och coleslaw i det här gamla blogginlägget. Köttet får ni så klart skära loss från benen. Men det fatta ni va?

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.