John Guidettis knep – så knyter du sneakers som proffset

När John Guidetti tar av sig fotbollsskorna är det sneakers som gäller. För Café visar han hur han lyckas med den perfekta snörningen. ”Det ska inte kännas strypt”, säger han i klippet som du kan se längst ner i artikeln.

Markus Thunberg  |  Publicerad 2016-11-22 13:55  |  Lästid: < 1 minuter
johnskor
John Guidetti vill att hans Jordan-skor ska sitta löst. Foto: Rodrigo Soto

I en stor intervju med Cafés Sujay Dutt berättar landslagets och Celta Vigos stjärnspelare John Guidetti om karriärens upp- och nedgångar. Han pratar om tiden efter Zlatan, sitt nya större ansvar och hur rätt nyfödda dottern påverkat honom. Vi passade också på att fråga John Guidetti hur pass modeintresserad han är.

– Självklart bryr jag mig om hur jag ser ut och vad jag har på mig. Kanske inte så mycket att jag kommer gå på en modevisning, men jag är absolut intresserad.

Vad bär du helst?

– Jag kan rocka vad som helst, egentligen. Jag gillar en mer avslappnad streetstyle, men det kan betyda många olika saker. Jag kan bära en snygg träningsoverall och jag kan ha på mig coola sneakers, jeans, t-shirt och blazer. Jag har inte kostym så ofta – än.

Du gillar sneakers, hur många par har du?

– Jag älskar sneakers och har en stor samling, kanske runt 100 par. Om jag får fler måste jag köpa ett nytt hus med en walk in-garderob!

Vilka modeller föredrar du?

– Jag har några riktigt coola par. Mest gillar jag cleana, klassiska modeller – eller skor som sticker ut på alla tänkbara sätt. I samlingen finns mycket Air Force 1 och olika Air Max-skor. När jag gjorde två mål i en match i Holland tog jag på mig mina rosa Air Max-skor, bara för att liksom. Med andra ord: cleana, rosa eller ett par Jordans.

Se John Guidetti knyta skorna – så gör han

 

Läs också:

John Guidetti: ”Kan inte tänka på vad andra tycker”

John Guidetti om sin värsta träning: ”Tar musten ur mig”

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-06 14:14