Justin Bieber överröstas av fansen – då lämnar han scenen: ”Ni bara skriker!”

Justin Bieber verkar inte ha haft en helt lyckad turné i Storbritannien så här långt.

Joel Linde  |  Publicerad 2016-10-24 14:01  |  Lästid: < 1 minut

Justin Bieber har landat med sin turné ”Purpose” i Storbritannien och häromdagen spelade han för fulla läktare i Birmingham. Men själv verkade han inte helt nöjd och kallade sina fans för outhärdliga när de skrek.

”Jag trodde att jag skulle få en stund att säga någonting men om ni vill så kan jag strunta i skitsnacket,” sa han då.

Och det verkade inte ha blivit bättre när turnén fortsatte till Manchester. Precis som i Birmingham gick Justin Bieber ut på scenen för att tala till åskådarna mellan ett par låtar, men han uppskattade inte att hans fans skrek och visslade under tiden.

”Jag uppskattar ert stöd, men skrikandet i pauserna måste upphöra” säger Justin.

Men det var inte alla som uppskattade hans uppmaning och många börja i stället bua åt honom. Och det verkar ha blivit för mycket.

”Jag vill säga någonting och ni bara skriker,” säger han, samtidigt som skrikandet fortsätter.

Då går Justin långsamt av scenen, slänger mikrofonen och försvinner ut bakom kulisserna:

Men några minuter (och säkerligen ett par samtal med sitt PR-folk) senare kommer han tillbaka igen och förklarar varför han gick av.

”Jag hoppas att ni har kommit hit för att njuta av mitt sällskap precis som jag har kommit för att njuta av ert. Men jag vill få en bra kontakt med er, så det handlar inte om att jag försöker vara en skit, det är bara att jag vill försöka få en stund med er…”

Här kommer han tillbaka in på scen:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-16 15:05