KFC:s nya burgare består av kyckling och cheetos och är en stoners våta dröm

Cheetos, kyckling, bröd och sås. Så ser ingredienslistan ut när KFC släpper en ny – kaloririk – burgare.

Joakim Almén  |  Publicerad 2019-02-03 13:15  |  Lästid: < 1 minut

Den väldigt amerikanska snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken har hittills inte lyckats alltför väl med att penetrera den svenska snabbmatsmarknaden. Sedan den kycklingbaserade snabbmatsjätten öppnade sin första restaurang i Sverige i slutet av 2015 har man expanderat i maksam takt, och i dag har man restauranger i Malmö, Göteborg, Stockholm, Västerås, Karlstad, Lund och Nyköping.

Se så, nog om KFC:s svenska förehavanden och rätt över till deras senaste kaloririka nyförvärv på menyn. KFC har precis lanserat en burgare som enbart innehåller fem ingredienser: kyckling, bröd, Cheetos, majonäsdressing och Cheetos-sås. Den sparsmakade, men för den extremt hungriga och eventuellt stenade personen väldigt i ögonfallande, burgaren kallar man för Cheetos Sandwich. För närvarande har man rullat ut kalorimonstret på test i sydstaterna North Carolina, Virginia och Georgia.

“Made by coating a juicy, hand-breaded extra crispy chicken filet with special Cheetos sauce and placing it on a toasted bun with mayo and a layer of crunchy Cheetos, the Cheetos Sandwich will give you a blast of craveable [sic] Cheetos in every bite,”, skriver man krängigt i ett pressmeddelande.

Kentucky Fried Chickens Cheetos Sandwich.

Det är för närvarande oklart om kyckling- och ostbågsburgaren kommer att nå den nationella menyn, eller om den kommer att lanseras internationellt. Tillsvidare får vi gotta oss i bilderna och tänka hur en kycklingburgare med OLW:s ostbågar hade kunnat smaka (läs; förmodligen grisigt gott).

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-02-03 13:17