Kolla, nu gör Daniel Nannskog motsatsen till manspread

Manspread: En sittande position i regel intagen av män, där benen trycks brett isär, ofta med motiveringen att det är behagligare för mannens könsorgan.

Joel Linde  |  Publicerad 2016-07-06 15:29  |  Lästid: < 1 minuter

I oktober 2015 skrev Cafés bloggare Andrev Walden ett väldigt uppmärksammat inlägg – Steg-för-steg-guide till full manspread.

I inlägget menar Walden att den som behärskar manspread-tekniken allra bäst, med en vinkel mellan benen på hela 141 grader, är SVT-sportens Daniel Nannskog.

”Du kan inte kasta dig ut i en tv-panel och sikta på Daniel Nannskogs 141° grader från VM i Brasilien 2014 (den största manspread som uppmätts i en tv-soffa), det är bara farligt,” skriver Walden.

Nannskog är naturligtvis aktuell i soffan även i år, jämte Johanna Frändén och André Pops, för att kommentera fotbolls-EM, och under tisdagen publicerades en bild på SVT-sports Instagram som osökt för tankarna till nämnda inlägg.

https://instagram.com/p/BHfeHaRBwlG/

Nannskog pressar knäna tätt mot varandra och har även lagt armarna i en tight knut. Han är den enda av de fyra som tittar in i kameran, med ett härligt, pillemariskt leende, dessutom.

En av kommentarerna till bilden lyder: "Bra ben på Nannskog. Han lär sig!"

Café har sökt Daniel Nannskog för att om möjligt bekräfta tesen, men utan framgång.

Har du missat Andrevs inlägg? Du hittar det här:

Andrev Walden: Steg-för-steg-guide till full manspread

Uppdatering: Daniel Nannskog har fått konkurrens kring störst manspread – av Zlatan Ibrahimovic och Patrik Sjöberg. Läs den utförliga rapporten här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 14:52