Hoppa till innehåll

Kvalspecial: Häng med när Café stalkar fotbollslandslaget

Jonas Terning

På fredag spelar Sverige årets viktigaste VM-kvalmatch mot Irland. Cafés Jonas Terning har smugit efter fotbollslandslaget i Stockholm och packar nu inför resan till Dublin. Vad tar du med dig på resan?– Öppna ögon, stora öron, tom mage, torr strupe och en stor hög med groomingtips från Patrik Hedlund som jag tänkte dela ut till … Continued


På fredag spelar Sverige årets viktigaste VM-kvalmatch mot Irland. Cafés Jonas Terning har smugit efter fotbollslandslaget i Stockholm och packar nu inför resan till Dublin.

Vad tar du med dig på resan?
– Öppna ögon, stora öron, tom mage, torr strupe och en stor hög med groomingtips från Patrik Hedlund som jag tänkte dela ut till mina journalistkollegor.

Hur tror du det kommer att gå?
– Bra. Det här laget är byggt för såna här stunder. Skadedrabbat, utbuat och med en förbundskapten fladdrigare än en VM-boll. Zlatan verkar pigg och me… Vänta nu. Det är väl inte för fotbollsexpertisen du är här?

Nej.
– Precis. Den står Jonas Dahlquist för på Fotbollsreportern. Här ägnar vi oss åt annat. De närmaste dagarna ska vi titta närmare på ”glada” svenskar, ännu ”gladare” irländare, tveksamma fotbollsskor och misslyckade medieskägg. Men framförallt ska jag ta med er bakom kulisserna på det något mörbultade snälltåg vi kallar svenska fotbollslandslaget.

När börjar det hända saker?
– Det har redan börjat hända på Instagram. Men följ med från i morgon kväll, då smyger vi oss in på presskonferensen i Dublin. På fredag är det match, avspark 20.45. Då kör vi ett livehäng här på sajten. Därefter tar vi inte ansvar för något av det som kommer att hända, vare sig här på Cafe.se, på Instagram eller på Twitter.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.