Nu kan du dricka gin direkt ur burken när Kopparberg lanserar tre nya smaker

Cider-giganten Kopparberg följer upp sina senaste ginsläpp med ytterligare tre varianter.

Markus Aamisepp  |  Publicerad 2020-07-14 14:17  |  Lästid: < 1 minuter

Det ihållande och starka intresset för gin bara fortsätter och fortsätter. Något som inte minst lett till att samtliga alkoholproducenter nu ska ha sin egen gin. Explorer släppte tidigare i år sin egna gin med smak av jordgubb och rabarber och cider-giganten Kopparberg lanserade en alldeles egen variant med smak av passionsfrukt och lime inför sommaren.

Nu är det senare nämnda västmanlandska bryggeriet i farten igen då de lagom till högsommaren släpper ytterligare en ny ginsmak på den svenska marknaden: ”Kopparberg Gin Mixed fruit”. Med smak av söta toner av svarta vinbär, hallon tillsammans med undertoner av enbär kan deras nya version otvivelaktigt bli ännu en kompatibel sommarfavorit.

Men vänta – det kommer mer. Bryggeriet ska även senare i sommar släppa en helt ny dryck i form av gin och lemonad som du kan dricka direkt ur aluminiumburken. Inget tjafs – heter det. Drycken finns i de två somriga smakerna Strawberry & Lime och Passionfruit & Orange.

Kopparberg Gin med smak av mixad frukt kostar 279 kronor och kommer som en 700 ml glasflaska (37,5%) och finns i Systembolagets beställningssortiment från den 22 juli. Samma datum gäller för alkoläskvarianterna (5%) på 250 ml och kostar 17,90 plus pant.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-07-14 20:18